Zomaar een cadeautje

De zon komt op maakt de morgen wakker, zo ging het van de week toen ik om rond 6 uur buiten liep. De vogels werden wakker en waren vrolijk aan het fluiten.  Heerlijk zo buiten lopen zonder afleiding. Het is bijzonder te zien hoe iedere dag weer opnieuw wordt gemaakt. Het lied 10.000 redenen kwam in mij op en gaf mij zoveel vreugde.

Genoeg redenen en dingen om dankbaar voor te zijn per dag.  Iets zo simpel als de zon op komt voor ons, is niet simpel. Als je werkelijk beseft wat er gebeurd, is er geen reden om niet dankbaar te zijn.
Waar ben jij dankbaar voor? Wat geeft jouw vreugde?

Blijf dichtbij je Maker.

 

 

5 gedachtes over “Zomaar een cadeautje

  1. Anoniem

    Hou vast eveline dat maakt je vrolijk iedere dag zien wat GOD ons geeft.wij zijn dankbaar dat wij iedere morgen in goede gezondheid mogen opstaan en de vogels horen zingen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Nelly van der Bas

    Elke morgen begin ik met zingen, ook al voel ik me niet altijd blij. Dan word ik blij en ben ik dankbaar, dat God mij die vreugde weer geeft. Blij en dankbaar met mijn huisje, mijn vogels, alles wat ik van God heb gekregen. En soms krijg ik gewoon een extra cadeautje van God, zoals gisteren. Ik had een bureau nodig, want de vorige was met de verhuizing gesneuveld. Ik keek op marktplaats. En daar stonden er 2 gratis bij dezelfde man. Ik op gereageerd. Ja was echt gratis. Vroeg of het blad er af kon. En dat kon. Om 7 uur afgesproken. Zie ik dat het metalen onderframe helemaal uit één stuk is. Hij vroeg: wil je dat in die auto vervoeren? Ik antwoordde Ja, dat was de bedoeling, maar dat gaat niet zie ik. Hij vroeg waar ik woonde en zei zal ik het maar in mijn bus doen en dan achter je aan komen rijden? Wat fijn! Ik dacht dan geef ik hem wel benzinegeld. We hadden uitgeladen, maar hij wilde beslist niets hebben. Heb hem natuurlijk bedankt. Was naar binnen gegaan en dan kan ik alleen maar danken, dat God mij zo weer voorziet!

    Geliked door 1 persoon

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.