Pak – Scheur – Plak.

Rare titel voor een blog, ik weet het. Het feit dat ik dit heb gedaan in mijn stilte dagboek, maakt dat ik het wil delen met jullie.

Creatief bezig zijn is een uitlaatklep voor mij. Het helpt mij mijn gedachten te ordenen.
Zoals wellicht vele van de knutselaars hier, heb ik een bak met restjes papier die ik over heb van vorige projecten. Ze liggen al tijden in een bak en nu opeens bedacht ik mij…. Wat als ik blindelings een papiertje pak en een stuk afscheur en het opplak. Ik weet dat dit heel lastig voor mij is omdat ik vind dat iets er mooi en netjes uit moet zien. Maar ik deed het toch. Heel erg lastig om de controle los te laten. Maar uiteindelijk mag het resultaat er zijn. Het is niet perfect, dat ben ik ook niet…. EN DAT IS OKE!!!

Zo is het denk ik ook met God, als je Hem de controle geeft over je leven komt het goed. Niet zoals wij dat misschien verwachten of in gedachten hebben, maar God beloofd in Zijn woord dat Hij het beste met ons voor heeft. Dus de vraag is; geloof jij dat en durf je Hem te laten pakken – scheuren – en plakken in je leven.

Wat houdt je tegen om God de controle te geven. Schrijf het eens voor jezelf op, herlees het een paar uur-, of een dag later en streep weg waarvan je eigenlijk weet dat het niet helemaal waar is. Je zult verbaasd zijn, probeer het maar.

Laat los, het geeft je rust. Hij weet wat Hij doet.

Het is niet makkelijk, maar dat is het hele leven niet, dat is ook niet wat God ons beloofd in Zijn woord.

Vertrouw Hem en Blijf dichtbij je Maker.

2 gedachtes over “Pak – Scheur – Plak.

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.