Wist je dat???

1557898982666_37200891-15578988760071438710309.jpg

Wist je dat God beloofd dat ook al laat iedereen je alleen Hij er altijd voor je zal zijn?

Sinds een aantal weken wordt ik steeds bepaald bij de tekst van Psalmen 27:10. Ik moet los komen van goedkeuring, van erkenning van anderen en deze wereld. En wat jij of wie dan ook van mij vind maakt niet uit. Ik ben geliefd door God.
Mijn leven is gekregen van Hem en ik wil het leven voor Hem.

Hoe sta jij in het leven??? Wil jij gekend zijn door je ouders maar zien ze je niet? Of stellen zij eisen aan je waar je niet aan kunt voldoen omdat het tegen alles in druist wat er in je is? Is het nooit genoeg of goed genoeg?

1557910454684_37200891-15578992633891438710309.jpg

Voor God ben je goed genoeg, Hij heeft je gemaakt en maakt geen fouten toch? Wanneer begin jij dat echt te geloven en te ervaren?

En hoe zit het met de parel in Gods hand. Ben jij dat echt of zeg je het alleen maar omdat het je is aangeleerd, ervaar je dit ook echt? Wat doet het met je als iemand dat tegen je zegt geloof je het? voel je het?

Wat de ander om je heen ook doet of over je zegt, weet dat de waarheid over jou in Gods woord ligt en niet in de mensen om je heen of in deze wereld.

Fijne dag,

Blijf dichtbij je Maker.

2 gedachtes over “Wist je dat???

  1. Mooi! Amen! Het heeft even geduurd, maar inmiddels geloof ik dat helemaal! 🙂 Het gaat er inderdaad om wat God van ons vindt en niet wat mensen van ons vinden!! Mmmmmm….Heerlijk!! 😀 Dank u Vader God!

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat is het ook een rijkdom als Hij de bron is voor de liefde, de vreugde in je hart. Weet je dat ik meer en meer voel, dat juist dat is zoals Psalm 1 en Jeremia 17 aanhalen: Als een boom die staat aan het water en vrucht draagt en groen blijft, wat er ook gebeurd…. Want wat er ook gebeurd, God zal niet stoppen met Zijn liefde en genade delen met ons. Mooi dat je dit deelt, zo kwetsbaar en zo helend tegelijk!

    Geliked door 1 persoon

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.