Even dit….

79b9711c-957e-11e8-94e9-b3bd2a37b2e0

Nu de verbouwing in volle gang is heb ik niet zoveel tijd om te bloggen. Er is veel te doen hier en om lief te zijn voor mijzelf heb ik besloten een paar dagen onder te duiken voor alle herrie en zooi, zodat ik niet zoveel ‘extra’ medicatie hoef te gebruiken.

Ik bof met een man die deze situatie wel aan kan van slechte communicatie en mannen in het uit het huis. Dus zo nu en dan ben ik even een dagje weg van huis, weg van de pc.

Mocht je toch up to date willen blijven over hoe het hier gaat. Volg dan mijn facebook pagina of mijn instagram, hier laat ik geregeld een berichtje achter over hoe of wat. Ook vind je daar mooie quotes, leuke tips en DIY’s.

Ik wens je een fijn weekend, geniet ervan, geniet van elkaar.

Blijf dichtbij je Maker.

5 gedachtes over “Even dit….

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.