Corona slaat toe…en nu???

46d45a6e-2904-11e8-abcc-02b7b76bf47f

Het corona virus slaat hard toe op het moment. Ook in mijn naaste omgeving is corona een feit geworden. Het is en blijft oppassen. De voorschriften aanhouden die worden gegeven en meer kun je niet doen.

Het lijkt erop alsof heel de wereld een moment van bezinning krijgt. Ieder land ligt plat. Mensen moeten thuis blijven.

De vraag is wat ga je doen met die tijd? Je moet nu je kinderen zelf vermaken wat naar een zwembad gaan zit er niet in, ook de pretparken zijn dicht.

We worden terug geworpen op ons eigen denken, stil staan en diep adem halen, bezinning.

Hoe ga jij deze tijd invullen?

 

2 gedachtes over “Corona slaat toe…en nu???

  1. Danielle Hoogendijk

    Het lukt me niet meer gewoon een “like” te geven, dus dan maar even gewoon reageren met een paar worden. Voor gezinnen is het zeker een tijd vol uitdagingen, ook zonder kinderen thuis is het wel een beetje een uitdaging om jezelf bezig te houden. Hoe ik me bezig houd ? wat meer Bijbelstudie, preken luisteren, lezen, wat achterstallig poetswerk. Dag voor dag, me heel bewust op Hem richten, Hem aanbidden, Hij zorgt voor ons.

    Geliked door 1 persoon

  2. Dineke de Vries-Kamp

    Als ik niet ziek wordt juist drukker dan ooit. Ben voorzitter van de cliëntenraad in een verpleeghuis.Daar mogen geen bezoekers meer komen, worden geen activiteiten gehouden, bewoners op afdeling blijven en noem maar op.als vrijwilliger helpen met maaltijd geven, bewoners eten geven wat anders familie doet, bewoners extra aandacht geven omdat ze geen bezoek meer krijgen.Met elkaar moeten we het leefbaar houden.

    Geliked door 1 persoon

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.