Nieuw avontuur

Per 1 september gaat er een nieuw avontuur van start voor mij. nadat ik ruim 10 jaar niet buiten de deur heb gewerkt ga ik per 1 sept weer aan het werk buiten de deur.

Mijn diploma’s en id zijn gecheckt. Vandaag mocht ik de laptop en telefoon ophalen. Dit maakt het allemaal toch een beetje meer echt. Eerst hoor je dat je de baan hebt gekregen en nu zijn alle zaken geregeld.

Ik kijk er naar uit om weer een baan te mogen hebben en anderen te mogen helpen. Ik vind het ook heel spannend.

Vragen dwalen door mijn hoofd en oude patronen die ik goed bezat en mij niet van bewust was komen weer naar boven. Nu na de therapie herken ik de patronen en kan ik ze doorbreken. De 2 jaar therapie waren zwaar. Maar ik besef mij dat door de therapie ik zoveel meer in vrijheid kan leven. Daar ben ik dankbaar voor. Het geeft ruimte. Zoveel ruimte dan ik nu dus weer aan het werk mag.

Laat het avontuur maar beginnen. Ik heb er zin in.

Tot snel,

veel liefs, Eveline

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.