DIY Dinsdag

Afgelopen Zondag heb ik een video gemaakt over een Gebedsdagboek. Ik hoor steeds meer om mij heen dat mensen zoveel leuke dingen zien online maar dat alles in het Engels is vandaar dat ik Zondag de stap heb gewaagd om een video op te nemen.

Nu zag ik online ook van die leuke blikjes die Prayer Tin of Prayer Box worden genoemd voor bijvoorbeeld in je tas.  Als ik dat soort dingen zie gaan bij mij altijd allerlei radertjes draaien. Ik ben op zoek gegaan naar een leeg blikje om voor jullie een video te maken met een korte uitleg van wat is het en hoe maak je het. Je zult zien dat zelfs tijdens de video ik opeens nog een optie zie om een Gebedskit  zoals ik het dan noem te maken, voor op je buro. Voor de video van het Gebedskitje, klik HIER.

20160704_154613.jpg

Fijne dag. Blijf dichtbij je Maker.

 

4 gedachtes over “DIY Dinsdag

  1. Pingback: Ons gebedsleven (GMG leest Jakobus 5) [GMG] | Twinsane & Thriving

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.