Werkelijk!?!?!

Krijg een licht bruin vermoeden dat veel mensen corona erg fijn vinden. De lockdown is kut ja dat klopt. Maar werkelijk mazen in het net zoeken zodat je geld kunt blijven verdienen??? Echt??? Er zijn mensen die dagelijks hun leven op het spel zetten voor u en mij. Neem het supermarkt personeel, de huisarts de apotheker, het ziekenhuis personeel. En wij moeten 5 weken zonder andere winkels zodat we het in toom kunnen krijgen. Zodat wanneer u nu niet naar de Hema of Welkoop gaat mijn kind minder risico loopt dat u hem besmet omdat u op meerdere plaatsen bent geweest. Het lijkt erop dat de hoge bazen van bijvoorbeeld Hema, Welkoop etc geen ruk om hun personeel geven, alleen maar om dat rot geld. Ja ik snap het dat er winkels failliet gaan en dat is heel erg, zeker als je je bedenkt dat het om de kleine zelfstandige gaat. Is het echt zo moeilijk om thuis te werken?

Er zijn mensen die al geen jaren de deur uit zijn geweest om wat voor redenen, zij leven ook nog.

Lieve mensen kijk naar wat je hebt, denk aan de ander alleen zo krijgen we deze vijand eronder.

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.