Even mijn gedachten op een rijtje zetten.

Wanneer mijn hoofd vol zit met gedachten ga ik vaak in mijn journal schrijven. Even mijn hoofd leeg maken op papier. Ik begin eerst met het maken van een pagina waarna ik hem volschrijf met mijn gedachen.

Op dit moment wordt ik echt verdrietig van wat er gebeurd in de wereld en in Nederland. Het begint er voor mijn gevoel op te lijken dat mensen niets anders meer kunnen dan alles negatief te zien. Het enige wat je nog hoort is corona dit corona dat. Wel of niet vaccineren en wat iedereen fout doet in de keuze die hij of zijn neemt.

Het lijkt of we ons afsluiten voor al het moois dat nog gebeurd in deze wereld. Met als gevolg dat mensen depressief worden, etc. De focus op de nieuwe mooie dag die wij hebben gekregen dag in dag uit is weg. Het feit dat de natuur zich op maakt voor de herfst lijken veel mensen te ontgaan.

Waar zijn we mee bezig? Gooi de oogkleppen af, kom uit je slachtofferrol. Corona krijgt ons er niet alleen onder door het ziek worden maar ook door de negativiteit er om heen.

Heb je naaste lief gelijk jezelf lijkt ver weg. Ja de naaste wordt lief gehad als die het zelfde doet als jij. En zeker als het aankomt of wel of niet vaccineren. Het respect voor een ieder is weg. De drama en paniek die gezaaid wordt door welke media dan ook viert hoogtij.

Waar is de blik van een ieder van ons op onze machtige God??? Waar is Gods liefde in ons voor elkaar gebleven?

Lieve mensen,

Heb lief, ook als de ander het anders doet dan jij. Kijk om je heen er is meer dan corona in het leven.

Blijf dichtbij je Maker.

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.