Glutenvrije pompoentaart – pumpkin pie

Sinds kort eet ik glutenvrij. Echt wennen vind ik. Cake en koek mogen niet meer zomaar. Pumpkin pie is een favoriet van mij en nu vond ik dit recept. Morgen ga ik deze maken.

Ikeetvrij

Glutenvrije pompoentaart – pumpkin pie

Pumpkinpie is een kruidige taart met brosse taartbodem en zachte vulling van pompoen en kruiden. Deze taart wordt in Amerika en Canada vaak gemaakt met thanksgiving. Ik wilde deze taart al zo lang maken, want ik ben echt gek op pumpkin spices. In pumpkin spices zitten kamer, nootmuskaat, kruidnagel en gember. Zo zo lekker!

De perfecte glutenvrije taartbodem

Dus dit jaar was het eindelijk zover en maakte ik de glutenvrije pompoentaart. Wat een geweldig lekkere taart! Op mijn website heb ik al en recept staan voor de perfecte taartbodem, die is ideaal bleek te zijn als bodem voor deze pompoentaart.

Deel je creatie!

Ga jij dit recept maken? Dan vind ik het super leuk om het resultaat te zien! Je kunt mij taggen op Facebook met @ikeetvrij of Instagram met @judith_ikeetvrij

Keukenbenodigdheden:

  • Taartvorm/quichevorm 25 cm
  • Mixer

Ingrediënten:

View original post 184 woorden meer

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.