Een lijstje per dag voor Juni

De maand Juni is begonnen. Het is voor mij bijzonder te zien hoe snel het jaar gaat. Ik ben al veel vergeten van de afgelopen maanden, daarom ben ik zo blij met een lijstje per dag. Ik kan nu terug kijken wat er de afgelopen maanden is gebeurd.

Wil jij ook mee doen met een lijstje per dag op Facebook? Het is gratis. Een leuke groep vrouwen die dagelijks of wekelijks delen wat er op hun dagen is gebeurd.

Meld je dan HIER aan.

Voor de maand Juni heb ik de volgende vragen bedacht:

Een lijstje per dag 4

Je mag deze lijst gratis downloaden voor eigen gebruik. Vind je het leuk om het in een andere groep te gebruiken?? Super tof, maar laat het even weten. Ik vind het erg leuk om te horen wat er met de lijst gebeurd en met de gene die er mee aan de slag gaan.  Gebruik op social media de #eenlijstjeperdag.

Ik wens jullie een fijne maand toe met een lijstje per dag.

Liefs, Eveline

2 gedachtes over “Een lijstje per dag voor Juni

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.